Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας, για να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις προσφορές μας της εταιρεία μας...

Εταιρεία

Tο food service σε νέα βάση

Η εταιρεία PFS (Παπαγεωργίου Food Service ABEE), μια από τις κορυφαίες και δυναμικά εξελισσόμενες εταιρείες παραγωγής και διανομής τροφίμων, λειτουργεί στη Λάρισα από το 1991. Aπό την πρώτη κιόλας στιγμή, επιθυμία μας ήταν να δημιουργήσουμε προϊόντα που να ικανοποιούν ή καλύτερα να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Oργανώσαμε ένα σύστημα διοίκησης επικεντρωμένο στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη, συνδυάσαμε τη γνώση με την εμπειρία μας στο χώρο, εξοπλιστήκαμε με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, χρησιμοποιήσαμε παραδοσιακές συνταγές με άριστες πρώτες ύλες και οδηγηθήκαμε στη δημιουργία κορυφαίων προϊόντων, τόσο ποιοτικά όσο και γευστικά. Οι ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων αποτελούνται από τη μονάδα παραγωγής, τα ψυγεία συντήρησης - κατάψυξης, τους αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων, το χώρο parking των φορτηγών μας και τα γραφεία διοίκησης. Kαταλαμβάνουν συνολική έκταση 5000τ.μ., στα οποία απασχολούνται 70 άτομα μόνιμο προσωπικό.

Οι γραμμές παραγωγής της PFS ημερησίως είναι:

  • Γύρος 13.000 κιλά ανά οκτάωρο
  • Σουβλάκια 8.000 κιλά ανά οκτάωρο
  • Κρεατοσκευάσματα (μπιφτέκι - κεμπάπ) 7.000 κιλά ανά οκτάωρο


Η φιλοσοφία της PFS είναι μια και είναι απλή: Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!

O καθημερινός σας συνεργάτης

Η PFS βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης με καθημερινή εξυπηρέτηση και καθημερινή φροντίδα. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων που χρειάζεται μια σύγχρονη μονάδα μαζικής εστίασης (ψητοπωλείο, εστιατόριο, ξενοδοχείο), όπως γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, κεμπάπ, σαλάτες, αλλαντικά, τυροκομικά, πατάτες και αρτοσκευάσματα καλύπτει άμεσα & ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη των πελατών της.
 
Για την διασφάλιση της άψογης διακίνησης και της άμεσης εξυπηρέτησης, η PFS δημιούργησε δικό της δίκτυο διανομών, εξοπλισμένο με πολυάριθμο στόλο φορτηγών - ψυγείων που καλύπτει και διανέμει καθημερινά σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Σε όποια πόλη και αν βρίσκεται η επιχείρησή σας, σίγουρα κοντά σας βρίσκεται ένας συνεργάτης μας έτοιμος να σας εξυπηρετήσει και να σταθεί δίπλα σας.

Στην υπηρεσία της γεύσης

Στην PFS δεν αρκούμαστε στη μέχρι τώρα επιτυχημένη μας πορεία. Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να προσφέρουμε στους πελάτες μας, την καλύτερη εξυπηρέτηση και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις που θα δώσουν νέα ώθηση και στη δική τους επιχείρηση.

Στο πλαίσιο αυτό:

  • Εμπλουτίζουμε διαρκώς μέσα από συνεχή έρευνα αγοράς την γκάμα των προϊόντων μας προσθέτοντας νέα ελκυστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών και καλύπτουν κάθε τους ανάγκη.
  • Αναβαθμίζουμε τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
  • Βελτιώνουμε και διευρύνουμε διαρκώς το σύστημα διανομής μας σε όλη την Ελλάδα, αποκτώντας νέους επιλεγμένους συνεργάτες για να καλύπτουμε γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Σήμερα, το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας είναι από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα στην Ελλάδα.

Ποιότητα πιστοποιημένη με ISO

Η PFS λειτουργώντας με τους κανόνες και τις αρχές της Ευρωπαϊκού επιπέδου αγοράς κρέατος, προσφέρει στους πελάτες της ποιότητα και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Είναι πιστοποιημένη από τον ΕΛΟΤ για την εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000 και για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου HACCP 1416:2000.

Σε όλα τα στάδια της λειτουργίας μας, από την επιλογή των πρώτων υλών (χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο) που προμηθευόμαστε μόνο από πιστοποιημένα σφαγεία, την παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή, οι ποιοτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται συνεχώς.

Η τήρηση των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας εφαρμόζονται με συνέπεια ώστε η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας, να είναι για τους πελάτες μας απλά…δεδομένη.

 

 

 

Θέσεις Εργασίας

Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με την εταιρεία μας, συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Συμμετοχή σε Εκθέσεις

Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις που συμμετέχουμε.